Aangepast zoeken

donderdag 25 augustus 2016

Jett Rebel op 4 februari 2017 naar Rotterdam AhoyOp zaterdag 4 februari 2017 keert Jett Rebel terug naar zijn muzikale roots. Waar die liggen? Op het immense podium van Rotterdam Ahoy! De kaartverkoop deze spectaculaire show, met afstand de grootste in zijn carrière, start aanstaande vrijdag 26 augustus om 10:00 uur.
Jongensboek
Er komt geen einde aan het jongensboek dat Jett Rebel heet. De muzikale duizendpoot speelde de afgelopen jaren elk festival en elke popzaal plat met zijn band, maar kreeg evengoed solo achter een piano concertzalen, schouwburgen en bostheaters stil en kwam tijdens zijn uitverkochte show in de Heineken Music Hall aan een koord uit het plafond neergedaald. Het clubcircuit, de theaters en de HMH hebben één ding gemeen: ze blijken allemaal te klein voor Jett. Op zaterdag 4 februari 2017 benut hij daarom elke centimeter op het podium van Ahoy in Rotterdam.
Jett Rebel AHOY RotterdamWaarom Ahoy?
Wie Jett Rebel volgt, weet dat hij een rasmuzikant met veel gevoel voor muzikale historie is. Het nieuwste hoofdstuk in het jongensboek van Jett Rebel laat zich dan ook raden: een sprong naar het podium waar eerder zijn helden Stevie Wonder, David Bowie en Prince stonden, met alle ruimte voor Jetts muzikale ambities, gastmuzikanten en een spectaculaire show.
Nieuw album
Afgelopen zaterdag verraste Jett Rebel een afgeladen India-tent op Lowlands met een surprise show onder de naam ‘Don’t Die On Me Now’, de titel van zijn nieuwe album. ‘Don’t Die On Me Now’ verschijnt a.s. vrijdag en is het tweede van in totaal drie albums die Jett Rebel dit jaar zal uitbrengen.
Ticketinfo
Kaarten voor het Rotterdam Ahoy-optreden van Jett Rebel kosten €30 / €37,50 excl. servicekosten en zijn verkrijgbaar via JettRebelAhoy.nl. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 26 augustus om 10:00 uur.
Lees hier de recensie over zijn optreden in het Paard van Troje


NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws