Aangepast zoeken

zaterdag 20 augustus 2016

Inloopavond Holland Outlet Mall op 31 augustus

De winkeleigenaren van het Woonhart hebben samen met Projectontwikkelaar Provast de gemeente benaderd met het idee om op de locatie van de woonboulevard 'Woonhart' een Holland Outlet Mall (HOM) te ontwikkelen. De gemeenteraad heeft op 29 maart 2016 besloten de effecten van dit initiatief te onderzoeken.

Door onafhankelijke onderzoeksbureaus worden de mogelijke gevolgen voor het bestaande winkelaanbod, verkeersstromen, parkeren en stedenbouwkundige aspecten onderzocht. Naast de effectonderzoeken heeft de gemeente gekeken welke juridische mogelijkheden er zijn om veilig te stellen dat het winkelaanbod van de HOM het aanbod in de bestaande winkelgebieden aanvult.

Tijdens een inloopavond presenteren de onderzoeksbureaus de eerste onderzoeksresultaten. Daarnaast kunt u in gesprek gaan met de onderzoeksbureaus, de gemeente en de initiatiefnemers. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rond de HOM, kijk dan op www.zoetermeer.nl/hollandoutletmall. Ook vindt u hier een overzicht van de presentaties die worden gegeven op deze inloopavond.

Wat: inloopavond HOM
Wanneer: woensdag 31 augustus 2016
Waar: Stadstheater, ingang Theatercafé (Theaterplein 10)
Tijd: vanaf 18.30 tot 22.00 uur

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws