Aangepast zoeken

zondag 28 augustus 2016

Inbreker op heterdaad aangehouden in Delft

Delft - Dankzij een kordaat optreden van de buurman, kon zaterdag 27 augustus een 31-jarige Delftenaar worden aangehouden nadat hij had ingebroken bij de bewoners van een woning aan de Roellstraat.

Omstreeks 07.15 uur kregen agenten de melding dat een bewoner van de Roellstraat op de fiets achter een man aan zat die mogelijk had ingebroken in een woning in diezelfde Roellstraat. Op de Prinses Beatrixlaan zagen de agenten inderdaad een man fietsen die hen vertelde dat hij achter een inbreker aan zat. De verdachte zou inmiddels in de achtertuinen van de woning aan de Kringloop lopen. Nadat agenten hem over een schutting zagen klimmen, kon hij in één van de achtertuinen worden aangehouden.

Op de Roellstraat bleek inderdaad sprake te zijn van een rake inbraak. Op de route die hij had gelopen en in de omgeving werden goederen uit de bewuste woning aangetroffen.

De aangever heeft inmiddels de teruggevonden goederen weer terug, de verdachte zit nog vast voor verhoor en wordt op dinsdag 30 augustus voorgeleid aan een rechter-commissaris.
(politie.nl)

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws