Aangepast zoeken

woensdag 10 augustus 2016

Drie verdachten waaronder een 51-jarige Zoetermeerder aangehouden in hennepkwekerij

Rijswijk - In een bedrijfspand aan de Van Gijnstraat ontdekten politieagenten op dinsdagmiddag 9 augustus een hennepkwekerij en hielden daarbij drie verdachten aan.

Meldingen over een mogelijke hennepkwekerij zorgden ervoor dat politieagenten, samen met Inspecteurs Openbaar Gebied van de gemeente Rijswijk, rond 12.40 uur een controle bij het bedrijfspand uitvoerden. Enkele ruimtes in het pand bleken in gebruik als hennepkwekerij. Door drie mannen werd op het moment van de ontdekking gewerkt aan het transformeren van andere ruimtes tot kweekruimte. De agenten hielden deze drie verdachten, een 51-jarige man uit Zoetermeer, een 49-jarige man uit Sassenheim en een 37-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan. Ruim 140 stekken en 350 hennepplanten zijn in beslag genomen en geruimd.

Vermoeden van een hennepkwekerij? Bel de politie

Buiten de overlast, is het risico op brand ook in grote mate aanwezig bij een kwekerij waarbij de stroomvoorziening illegaal is aangelegd. In dit geval kwam de politie dankzij tips op het spoor van deze kwekerij. Heeft u vermoedens over een mogelijke hennepkwekerij bij u in de buurt? Geef dit dan door via het algemene nummer 0900-8844, of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads