Aangepast zoeken

donderdag 25 augustus 2016

DI-RECT sluit clubtour af in het Paard van TrojeDI-RECT is met de nieuwe EP Fired Up (september 2016) een nieuwe, spannende weg ingeslagen. En dat belooft veel goeds voor het album waar de band dit najaar aan werkt. De vier tracks waren genoeg aanleiding om het nieuwe geluid op het podium te laten horen, maar binnen de kortste keren was de releaseshow volledig uitverkocht. Daarom komt de band terug in 2017. Mét een album en flink wat blazers.

Fired Up: een nieuwe weg mét live spark
De EP werd opgenomen in de Electric Monkey studio in Amsterdam en vervaardigd met producers Tijmen van Wageningen & Kasper Frenkel. Zij wisten de ‘live spark van het podium’ te vangen in de studio. ‘Als je iets nieuws aan het maken bent en de energie knalt opeens door het dak, dan weet je dat je op het juiste spoor zit’, aldus bassist Bas van Wageningen. Op het nieuwe werkt wordt DI-RECT aangevuld door een driekoppige blazerssectie.

Het grotere werk
In 2017 is DI-RECT, met een gloednieuw album op zak, dus klaar voor het grotere werk. De clubtour die in maart van start gaat en de band langs onder andere Melkweg, TivoliVredenburg en de Effenaar brengt, wordt uiteraard afgesloten in thuishaven Paard van Troje. Live is de band maar liefst negen man sterk en zoekt de band de uitdaging op om ook het oudere repertoire opnieuw uit te vinden.

VRIJDAG . 24 MAART
GROTE ZAAL
Info en tickets Paard van Troje
De voorverkoop start op zaterdag 27 augustus om 10:00 met een beperkt aantal Early BirdsNOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws