Aangepast zoeken

vrijdag 26 augustus 2016

Concert FOREVER AMY - FEATURING THE AMY WINEHOUSE ORIGINAL BAND in het Paard van Troje

Amy Winehouse, de 'queen of soul', is de eerste Britse zangeres die vijf Grammy Awards wint. De briljante songwriter brengt dan ook hit na hit uit: Back To Black, Valerie, Rehab, You Know I'm No Good, to name a few. Hoe het is afgelopen met Amy weten we allemaal: op 23 juli 2011 wordt ze dood gevonden in haar appartement. Amy mag dan helaas aanschuiven bij de Forever-27 club. Om alsnog optimaal van haar talent te genieten, presenteren we op 18 september Forever Amy: een overweldigende reis door de muziek van Amy Winehouse met haar originele bandleden!

Forever Amy
Een memorabele show, die de extravagante artieste zo natuurgetrouw vertolkt dat je gelooft dat Amy zelf op het podium staat, als stralend middelpunt van haar band. Dat is de verdienste van het Siciliaanse jazz- en soulwonder Alba Plano. Zij wordt begeleid door Amy’s oorspronkelijke bandleden die de jazzdiva het best kenden en die met deze fantastische show haar muzikale nalatenschap levend willen houden. 

Alba - Amy

Met haar buitengewone vocale kwaliteiten is Alba de perfecte stem voor de muzikale reis door het repertoire van Amy. Maar ook de stijl en presentatie op het podium die La Winehouse haar bij haar fans zo geliefd maakten, weet zij wonderbaarlijk goed te evenaren. 

De show ‘Forever Amy’ doet recht aan de grote invloed die zij op de muziekwereld heeft gehad. Een ontroerend eerbetoon aan een geweldige vrouw, die haar ziel verkocht aan de 

muziek.

Info en Tickets Paard van Troje


NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws