Aangepast zoeken

zondag 21 augustus 2016

Buschauffeuse overvallen in Rotterdam

Rotterdam - Politie doet onderzoek naar een overval op een buschauffeuse van zaterdagavond 20 augustus op de Groeninx van Zoelenlaan, nabij Klein Nieuwland. Twee mannen bedreigden rond 23.00 uur de buschauffeuse en een passagier met een vuurwapen en eisten geld. Toen ze dit niet kregen gingen ze er vandoor.

De overvallers renden weg in de richting van de Oordenbuurt. Niemand raakte gewond, maar de buschauffeuse en de passagiers zijn erg geschrokken. Aan hen is slachtofferzorg aangeboden. De omgeving is uitgekamd, maar helaas is er nog niemand aangehouden. Agenten hebben de bus onderzocht op sporen, camerabeelden veilig gesteld en zet het onderzoek verder. Onderzocht wordt ook of dat er een verband is met de overval op de buschauffeur van vrijdag 19 augustus jl.

Informatie?

De politie komt graag in contact met getuigen. Heeft u rond 11 uur ‘s avonds op de Groeninx van Zoelenlaan nabij Klein Nieuwland de twee mannen gezien of heeft u andere informatie wat kan helpen in het onderzoek, dan vragen wij u te bellen met 0900-8844 of onderstaand formulier in te vullen. Blijft u liever anoniem? Bel dan M. op 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws