Aangepast zoeken

woensdag 31 augustus 2016

Agent lost schot op auto vluchtende verdachte in Den Haag

Den Haag - Naar aanleiding van een verdachte situatie op woensdag 31 augustus in de Van Koetsveldstraat hield de politie drie verdachten aan.

Om 06:45 uur kwam bij de politie de melding binnen dat er in de Van Koetsveldstraat drie mannen zich verdacht ophielden. Toen de politie ter plaatste kwam, gingen zij er vandoor. Agenten wisten al vrij snel op de Goeverneurlaan een 25-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, aan te houden. Een tweede verdachte, een 18 jarige man uit Alphen aan den Rijn, werd aangehouden op de Stieltjesstraat. De derde verdachte stapte in een auto en deze werd later op de Rijswijkseweg nabij de Draaistraat gesignaleerd. Een motoragent gaf de bestuurder een stopteken. De bestuurder negeerde dat waarna de agent een schot loste op de auto. De auto werd later in de Bontekoestraat leeg aangetroffen. Even later werd een derde verdachte, een 23-jarige man uit Antwerpen nabij station Moerwijk aangehouden.

De recherche stelt een nader onderzoek in. De auto is in beslag genomen voor nader onderzoek. Heeft u iets gezien of gehoord, of heeft u informatie die mogelijk te maken kan hebben met dit onderzoek, neemt u dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844 of met meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

(politie.nl)

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws