Aangepast zoeken

zaterdag 20 augustus 2016

2-jarig meisje gewond bij aanrijding met doorrijding

Rotterdam - De politie zoekt de bestuurder van een zwarte personenauto, die donderdagmiddag jl. omstreeks 14.00 uur doorreed na een aanrijding op de Stadionweg. Hierbij raakte een 2-jarig meisje gewond. Het kindje liep letsel op aan haar been en een hersenschudding. Zij is opgenomen in het ziekenhuis.

De moeder, oma en het kindje in een buggy staken bij een oversteekplaats de weg over. Volgens hen hadden zij groen licht. Plotseling schampte de bestuurder van een zwarte auto de buggy, toen zij op de oversteekplaats waren. Het peutertje raakte gewond. De bestuurder van de auto reed weg in de richting van de A16 naar Dordrecht. Direct begon de politie een onderzoek en zette hiervoor geruime tijd de weg af. De specialisten van de politie vonden een remspoor van de auto. Waarschijnlijk reed de auto met een veel te hoge snelheid.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen. Alle informatie met betrekking op dit misdrijf is van harte welkom. U kunt de informatie doorgeven via onderstaand tipformulier of via telefoonnummer 0900-8844 of via meld misdaad anoniem op 0800-7000.
(politie.nl)

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws