Aangepast zoeken

vrijdag 8 juli 2016

Zoetermeerse goochelaar wint prijs op NK!

Op zaterdag 2 juli 2016 vond het Nederlands Kampioenschap "Goochelen voor kinderen" plaats in Ede. Dit NK traden professionele artiesten uit het hele land op voor een publiek van honderden kinderen. De Zoetermeerse goochelaar Jori Veldhuizen is tweede geworden van heel Nederland.

Het kampioenschap ‘Goochelen voor kinderen’ vond plaats in het theater Cultura in Ede tijdens het ‘GiGaGoochelfeest.’ Ieder jaar organiseert Stichting Nederlandse Magische Unie de Nederlandse Kampioenschappen Goochelen, dit keer in combinatie met workshops, stands en een matinee voorstelling van onder andere Jovel Entertainment. De jury kreeg die dag de unieke en leerzame Magic Traffic Show van Jori Veldhuizen te zien. Een show die inspeelt op kinderen in het verkeer, natuurlijk gecombineerd met magische elementen en verrassende momenten!

De jury waardeerde de show van Jovel Entertainment als tweede van Nederland.
De Magic Traffic Show is een educatieve show met elementen als eenwielfietsen, jongleren en goochelen. "Jori Veldhuizen (artiestennaam: Jovel) heeft een geweldige interactie met zijn publiek door jarenlange ervaring als leraar en artiest! Deze show speelt in op kinderen in het verkeer en het plezierig leren van verkeersregels. Geschikt voor iedere basisschool of culturele instelling en een meerwaarde op ieder evenement voor kinderen."


De Zoetermeerse entertainer is als kind betoverd met de magie van het theater en het circus. In zijn kinder- en tienerjaren heeft hij mee gedaan aan diverse theater- en musicalvoorstellingen. In zijn elfde levensjaar was zijn eerste "solo optreden" als goochelaar op een kinderfeestje, al snel gevolgd door heel veel andere optredens. Tevens is Jori in Zoetermeer bekend geworden als circusdocent van het jeugdcircus van Zoetermeer: Circus Never Mind. Sinds 1 januari 2015 is Jori gestopt bij het jeugdcircus en richt zich volledig op zijn passie: fulltime entertainen. Met zijn bedrijf, Jovel Entertainment, verzorgt hij al meer dan 15 jaar theatershows, kindervoorstellingen, circusacts, steltlopers en straattheater. Van 9 juli tot en met 21 augustus is hij dagelijks te zien in de Zomershow "Cinque Lumière" op Duinrell Wassenaar. 

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads