Aangepast zoeken

vrijdag 29 juli 2016

Vrouw aangehouden na verkeersruzie in Den Haag

Den Haag - Agenten hielden donderdag 28 juli een 23-jarige Haagse aan na een uit de hand gelopen verkeersruzie op de Westduinweg.

Een 21-jarige Hagenaar reed rond 20.40 uur op zijn brommer met zijn vriendin, toen hij een conflict kreeg met de bestuurder van een auto over een voorrangssituatie. Er ontstond een woordenwisseling, waarna het korte tijd later kwam tot een confrontatie met de bestuurster van de auto bij de Van Bergenstraat. De 21-jarige Hagenaar moest uitwijken voor het voertuig en de bestuurster stapte uit.  Er vielen klappen en de scooter van de 21-jarige Hagenaar raakte beschadigd. Het slachtoffer deed aangifte en de politie hield de 23-jarige Haagse aan. De recherche onderzoekt de zaak.

Tips? Bel de politie!

Heeft u iets gezien rond dit tijdstip dat met dit incident te maken heeft, of heeft u andere informatie over deze zaak, dan spreekt de districtsrecherche in Scheveningen graag met u. U kunt hen bereiken via 0900-8844. Bij Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar via 0800-7000, kunt u anoniem uw tips doorgeven.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads