Aangepast zoeken

dinsdag 5 juli 2016

'Vakantie in het Stadsmuseum'

Kom in de vakantie naar het Stadsmuseum: ga op ontdekkingsreis met het ‘Gestold geluk-paspoort’ of knutsel mee aan de Vakantie-Knutsel-Tafel.
Vind jij op vakantie gaan ook zo leuk? Je hoeft even helemaal niks. Alleen maar avonturen beleven! In het Stadsmuseum Zoetermeer is een tentoonstelling die over vakantie gaat. En dan vooral over de souvenirs die mensen mee terug nemen. Kinderen van 6-12 jaar kunnen voor € 1,00 op reis door de tentoonstelling met een koffertje en het ‘Gestold geluk-paspoort’. Voor Euro 3,00 kun je souvenirs pimpen aan de Vakantie-Knutsel-Tafel. Met het Speelmeerpaspoort is het helemaal gratis!
Op de tentoonstelling ‘Gestold Geluk’ in het Stadsmuseum Zoetermeer kun je van alles zien en ontdekken. Je gaat op reis met een koffertje vol spullen die je nodig hebt voor je reis. Met het ‘Gestold-geluk-paspoort’ kom je in alle hoeken en gaten van de tentoonstelling en ontdek je waarom iemand een krokodil mee terug nam van vakantie en waarom een tasje met auto’s erop bijzonder is.
Aan de speciale ‘Vakantie-Knutsel-Tafel’ kun je een souvenir pimpen. Er zijn allerlei knutselspullen waarmee je een papieren zonnebril, slippers of een ‘Groetjes uit…’-kaart kunt maken. Normaal kost het ‘Gestold-geluk-paspoort’ € 1,00 en knutselen aan de ‘Vakantie-Knutsel-Tafel’ € 3,00. Met de bon uit het Speelmeerpaspoort is het helemaal gratis en mag een ouder of begeleider gratis mee (normale entreeprijs € 3,00)!

Voor de ouders en begeleiders biedt de tentoonstelling ‘Gestold geluk’ een reis vol herkenning en interessante weetjes. Kortom een leuk uitje voor het hele gezin.

Het museum is geopend op dinsdags t/m vrijdags van 10:00 – 16:00 en zaterdags en zondags van 13.00:17.00 uur.
‘Gestold Geluk. Stadssouvenirs en hun verhaal’
t/m 11 september
Stadsmuseum Zoetermeer, Dorpsstraat 7, 2712 AB Zoetermeer, tel. 079-3164735
info@stadsmuseumzoetermeer.nl, www.stadsmuseumzoetermeer.nl, Facebook.com/gestoldgeluk

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads