Aangepast zoeken

dinsdag 26 juli 2016

Twee jongens aangehouden wegens poging woninginbraak in Den Haag

Den Haag - De politie heeft maandagmiddag 25 juli twee jongens van 15 en 17 jaar aangehouden op verdenking van een poging woninginbraak op de Waterbiesweg.

De politie kreeg om 15.45 uur de melding dat twee personen bij een woning probeerden in te breken. Agenten zagen op de Waterbiesweg twee jongens lopen die voldeden aan het signalement. Bij het zien van de politie rende het tweetal weg. Na een korte achtvolging konden zij worden aangehouden. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. De jongens uit Ierland verbleven enkele dagen met vrienden in Nederland. Hun ouders zijn op de hoogte gesteld.

Als u getuige bent van vernieling, inbraak of diefstal dan kunt u 1-1-2 bellen. Want bij dit soort situaties telt iedere seconde. Veel mensen denken dat het nummer alleen bedoeld is als er mensenlevens op het spel staan, terwijl het nummer gebeld kan worden in alle gevallen wanneer elke seconde telt. Door te bellen bij heterdaadsituaties wordt de kans groter dat de daders gepakt worden. ‘1-1-2 daar pak je dus ook daders mee.’
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads