Aangepast zoeken

maandag 25 juli 2016

Twee inbrekers in Den Haag weggejaagd, getuigen en beelden gezocht

Den Haag - Een bewoner betrapte in de nacht van zondag op maandag 25 juli even na 03.00 uur twee inbrekers toen zij door een openstaand raam van zijn woning probeerden te klimmen. Ze vluchtten via een fietspad aan de achterkant van de woning aan de Veenweg. De politie onderzoekt de identiteit van het ontkomen duo.

De bewoner werd wakker van geluiden die hij bij het openstaande raam hoorde. Toen plots een onbekende man door het raam probeerde te klimmen, joeg de 61-jarige bewoner hem weg. De inbreker vluchtte met een tweede verdachte weg naar het fietspad achter de woning en is mogelijk op een scooter weggereden. Agenten troffen hen niet meer aan. De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen om zich te melden.

Bel 112 als u iets niet vertrouwt

Is u iets opgevallen in de nacht van de inbraak? Of heeft u iets gezien in de dagen die daaraan vooraf gingen? Bel dan 0900-8844. Ook als u in de buurt beveiligingscamera’s heeft wordt u verzocht om contact op te nemen. Ziet u iets dat u niet vertrouwd? Bel dan meteen 112. Agenten kunnen dan direct poolshoogte nemen.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads