Aangepast zoeken

vrijdag 15 juli 2016

SCHITTEREND WEER VERWACHT OP WESTERPOPOrganisatie en vrijwilligers kijken uit naar de spetterende en opwindende 26e editie van Westerpop. Het wordt een geweldig weekend met schitterende weersomstandigheden op een fantastische nieuwe locatie.De omstandigheden zijn perfect, de opbouw van het festival op het nieuwe terrein aan het Molenhuispad verliep vlekkeloos en de weersvooruitzichten zijn prima met een temperatuur rond de 22c. De spanning neemt toe maar het kan niet misgaan.'s Avonds kan het iets afkoelen, dus neem een vest of sweatshirt mee. 
Westerpop vindt plaats op het sportterrein van het Stanislas College aan het Molenhuispad. Klik hier voor de routebeschrijving. Of kom per tuktuk of sloep. Hier meer info over vertrektijden en tarieven van deze pendeldienst.

Kun je niet wachten en wil je alvast een beetje muzikale voorpret. Check de Spotify Playlist en je krijgt een voorproefje van alle bands op Westerpop.

Tijdens de 26ste editie van Westerpop, presenteert Stichting Westerpop de uitgave ‘25 Jaar Westerpop: Parel in de Delftse muziekgeschiedenis’. In het 136 pagina’s tellende boek, wordt de geschiedenis van het oudste popfestival van Delft volledig uit de doeken gedaan. Het boek is tijdens Westerpop voor een vriendenprijs te koop. Een must have voor de echte Westerpopper.
Westerpop maakt graag nieuwe vrienden. Westerpop draait volledig op vrijwilligers die elk jaar enorm hun best doen om van het festival een mega succes te maken. Met jouw donatie draag je bij aan de continuïteit van het festival met een te gekke programmering en goede productie. Vriend worden kan al vanaf € 15,-.

Bij een donatie van € 25 of meer ontvang je nu gratis een Westerpop festival T-shirt en...de speciale uitgave '25 jaar Westerpop Parel in de Delftse Muziekgeschiedenis'. Wie wil dat nou niet? Deze actie is geldig t/m 16 juli 2016. Vriend worden dat doe jehier.

En last but not least, lees ook nog even de huisregels dan kom je niet voor verrassingen te staan.
Veel plezier dit weekend!

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads