Aangepast zoeken

maandag 11 juli 2016

Politie zoekt vier mannen na woningoverval in Rotterdam

Rotterdam - Afgelopen zaterdagavond overvielen vier mannen een woning op de Goede Hoopstraat in Rotterdam-Zuid. Helaas ontbreekt van hen elk spoor. De politie onderzoekt de overval en roept getuigen op.

Zaterdagavond rond 22.00 uur wilde de bewoner (45) van de Goede Hoopstraat weggaan met zijn auto, maar vergat iets en liep terug naar binnen. Daar stonden opeens vier mannen met een (bivak)muts op. Ze bedreigden de man met een mes en een vuurwapen en er ontstond een vechtpartij. De bewoner raakte licht gewond en rende naar buiten. De vier overvallers gingen er ook vandoor, de vriendin van het slachtoffer in de woning achter latend. Helaas ontbreekt elk spoor van de overvallers. Er is een onderzoek gestart.

Heeft u iets gezien of gehoord?

De politie is op zoek naar de vier mannen. Ze droegen allemaal een bivakmuts of kous over hun hoofd en waren licht en donker getint. Heeft u die avond rond 22.00 uur iets gezien of gehoord wat de politie kan helpen om deze zaak op te lossen? Bel dan naar 0900-8844 of Anoniem op 0800-7000.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads