Aangepast zoeken

maandag 11 juli 2016

Politie zoekt getuigen van mishandeling jongen (12) in Den Haag

Den Haag - In een speeltuin aan het Blauw Glidkruid werd op zaterdagavond 18 juni een jongen mishandeld door een jongeman. Uit onderzoek bleek dat de jongeman samen met nog een jongeman vaker in de buurt was gezien. De politie onderzoekt hun identiteit en kan de hulp van getuigen daarbij goed gebruiken.

Het slachtoffer, een 12-jarige jongen uit Den Haag, kreeg met de twee jongemannen onenigheid in de speeltuin. Een van de twee mishandelde de 12-jarige rond 20:15 uur, die daarbij lichtgewond raakte.

De verdachte die de jongen mishandelde was blank en ongeveer 20-25 jaar oud. Hij was ongeveer 180 cm lang, had een normaal postuur en donkerblond haar tot net over zijn oren. Hij droeg een rode broek en een bruine jas en had een paraplu bij zich.

De andere jongeman, eveneens blank en ongeveer 20-25 jaar oud, was iets langer, ongeveer 185 cm lang, had een dun postuur en zwart piekerig halflang haar. Hij droeg een spijkerbroek en een blauwe trui met capuchon. Ook hij had een paraplu bij zich. De twee maakten een wat onverzorgde indruk.
Uit onderzoek van de recherche bleek dat het duo vaker in de omgeving rondhing en daarbij wiet rookte. De politie doet onderzoek naar hun identiteit en vraagt getuigen om zich te melden. (Her)kent u deze jongemannen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of bel Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads