Aangepast zoeken

donderdag 28 juli 2016

Politie zoekt getuigen van brand bij pallethandel in Zoetermeer

Zoetermeer - De politie komt graag in contact met getuigen van de brand die woensdag 27 juli rond 02.30 uur uitbrak bij een pallethandel aan de Galvanistraat.

Brandweer en politie kregen omstreeks 02.30 uur de melding dat er een grote brand was ontstaan op een bedrijventerrein aan de Galvanistraat. Het bleek te gaan om een pallethandel. De brandweer rukte met groot materieel uit om de brand onder controle te krijgen. De politie zette het gebied in de naaste omgeving af. Ondanks het nachtelijke uur kwamen er veel buurtbewoners op de brand af.

Het onderzoek naar de toedracht van de brand is nog in volle gang, maar brandstichting wordt niet uigesloten. De politie komt graag in contact met mensen die meer informatie over deze brand hebben of die net na het uitbreken van de brand mogelijk met hun mobiele telefoon hebben staan filmen. Wellicht dat mensen iets hebben vastgelegd wat voor het onderzoek van belang kan zijn.

Oproep getuigen

Heeft u meer informatie over de brand die uitbrak bij een pallethandel aan de Galvanistraat in Zoetermeer, omstreeks 02.30 uur? Of heeft u beelden gemaakt die mogelijk van belang kunnen zijn bij het vaststellen van de toedracht?

Neem dan contact op met de recherche in Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads