Aangepast zoeken

zaterdag 9 juli 2016

Politie houdt 23-jarige man aan voor straatroof in Delft

Delft - Agenten kregen vrijdag 8 juli omstreeks 21.00 uur de melding dat een man op de César Franckstraat onder bedreiging van een mes van zijn portemonnee was beroofd. Op zaterdag 9 juli hield de politie rond 11:30 uur in de César Franckstraat een 23-jarige man uit Delft aan die verdacht wordt van deze straatroof.

Het slachtoffer was afgekomen op een Marktplaatsadvertentie. De dader stond de man al op te wachten. In de hal van de flat aan de César Franckstraat werd het slachtoffer plotseling tegen de grond gewerkt waarbij hij meerdere klappen tegen zijn hoofd kreeg en bedreigde de dader hem met een mes. De man wist de portemonnee van het slachtoffer te pakken en het geld eruit te halen. Daarna sloeg hij op de vlucht in de richting van het Strausspad.

De politie startte direct een onderzoek en kwam de verdachte op het spoor. Een 23-jarige man uit Delft werd op zaterdag 9 juli omstreeks 11:30 uur in de César Franckstraat in Delft aangehouden op verdenking van de straatroof in diezelfde straat. Hij is overgebracht naar het politiebureau waar hij wordt verhoord.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads