Aangepast zoeken

donderdag 28 juli 2016

Olympic Experience: bereikbaarheid Scheveningen

Van 6 tot 21 augustus 2016 is het evenement Olympic Experience op het strand van Scheveningen. Dit Olympisch dorp kunt u dan het makkelijkste bereiken per fiets of openbaar vervoer.

Tijdens de weekenden van de Olympic Experience zijn er ook andere evenementen in Den Haag:
Door de verwachte drukte is het advies om met de fiets of het openbaar vervoer naar Scheveningen te komen. Tijdens het evenement rijden er speciale sprinttrams en is er een extra fietsenstalling geopend. Kijk voor meer mogelijkheden om naar Scheveningen te komen op de pagina Slim naar Scheveningen.

Parkeerterrein Noordelijk Havenhoofd

Het parkeerterrein naast het Noordelijk Havenhoofd wordt gebruikt voor het evenemententerrein van Olympic Experience:
  • tussen 25 juli en 3 augustus is een gedeelte van het parkeerterrein in gebruik
  • vanaf 3 tot en met 22 augustus is het niet meer mogelijk hier te parkeren.

Op- en afbouw Olympic Experience

Houd in de buurt van het evenemententerrein rekening met extra bouwverkeer tijdens de op- en afbouw van de Olympic Experience:
  • opbouw is van maandag 25 juli tot en met vrijdag 5 augustus
  • afbouw is van maandag 22 augustus tot en met zondag 28 augustus.

Toegankelijkheid strand en zee

U kunt het terrein alleen op als u een toegangskaartje heeft voor Olympic Experience. Het strand buiten het Olympic Experience-terrein (vanaf de rotonde Strandweg-Vissershavenweg richting Zwarte Pad), de boulevard en Strandweg blijven vrij toegankelijk. Surfers, zwemmers en andere watersporters kunnen buiten het terrein de zee in.

Olympic Experience

Iedereen die de Olympische Spelen van Rio in Nederland wil beleven, kan terecht op het strand in Scheveningen. Overdag kunt u zelf deelnemen aan allerlei sporten, onder begeleiding van meer dan 20 verschillende sportbonden. Later in de middag en 's avonds zijn de Olympische Spelen live te volgen op grote tv-schermen, inclusief voor- en nabeschouwingen en entertainment. Daarbij zijn oud-sporters en Olympiërs aanwezig. Ook wordt er live geschakeld met onder andere het Holland Heineken House in Rio.
Impressie Olympic Experience

Meer informatie

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads