Aangepast zoeken

zondag 3 juli 2016

Multicultureel festival DIVERCITY van start met Niels Geusebroek in het ZuiderparkVoor Zoetermeernieuws doe ik vandaag verslag van het niewste GRATIS festival in de regio "Divercity".

Ik was bij de start van dit festival in het Zuiderpark aanwezig. Het is nog niet zo druk en de bezoekers druppelen langzaam binnen.Het veld ligt er na Parkpop toch goed bij en is goed begaanbaar. De sfeer is gemoedelijk en er zijn veel gezinnen met kinderen. Een echt familie festival met een bijzondere en zeer uiteenlopende line-up uit diverse multiculturele stromingen. Vanmiddag stond Niels Geusebroek al op het podium en vanavond zal niemand minder dan publiekslieveling Kenny.B.optreden.

Er zijn op het festival meerdere mogelijkheden om lekker te eten en te genieten van o.a. de speakerscorner waar voordrachten worden gedaan. Ook is er rekening gehouden met de kinderen (kidszone) en er is een festivalmarkt.

Heb je niks te doen, dan kun je nu terecht in het Zuiderpark in Den Haag

Kenny B. zal vanavond om 21.00 uur het festival afsluiten. Maar voor die tijd zullen en hele rij artiesten uit binnen en buitenland hun muziek laten horen. Kijk hier voor de Timetable

Voor info DIVERCITY

Foto's en tekst: ©Roland Wichser
www.rolandwichser.nl

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads