Aangepast zoeken

dinsdag 12 juli 2016

Kaartverkoop CuliNESSE gaat hard, Vrijdag en zaterdag bijna uitverkocht

Vrijdag en zaterdag bijna uitverkocht.

Nesselande, 12 juli 2016. De kaartverkoop van culinair muziekfestival CuliNESSE gaat ook dit jaar uitzonderlijk hard. Dat melde de organisatie vandaag. Vooral de kaarten voor de vrijdag en zaterdag vliegen de deur uit.

Uitverkoop van vooral de vrijdag 19 augustus en zaterdag 20 augustus, de dagen dat oa. Kensington, Memphis Maniacs, Rowwen Hèze en Nielson optreden, zit er aan te komen.

Nog kaartjes bij fysieke verkooppunten

Naast het online kopen van kaartjes via www.culinesse.nl/tickets, kun je de tickets ook bij fysieke winkels kopen. Bij Shoeby Nesselande en Shoeby Nieuwerkerk kunnen nog kaartjes gekocht worden. CuliNESSE organisator Brendo Festen: “We roepen de mensen op zo snel mogelijk kaartjes te kopen, voordat jullie de auto of het vliegtuig in stappen op weg naar de zon. Vorig jaar hebben wij veel trouwe bezoekers moeten teleurstellen, dat zouden wij dit jaar graag willen voorkomen”.

CuliNESSE zal dit jaar plaatsvinden op 18, 19 en 20 augustus op het strand van Nesselande, Rotterdam. Naast de goede artiesten kunnen wij dit jaar ook weer genieten van bekende restaurants uit de regio. Dit jaar zullen er maar liefst 10 restaurants de lekkerste gerechten bereiden. Kijk voor meer info opwww.culinesse.nl/restaurants.
0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads