Aangepast zoeken

dinsdag 19 juli 2016

In Olympische sfeer met sprinttram naar Olympic Experience

Tegelijk met de Olympische Spelen vindt de Olympic Experience plaats. Van 6 tot en met 21 augustus verandert het sportstrand van Den Haag in een Olympisch Rio waar sportfans in een ultieme sportomgeving kunnen sporten, sport kijken en sport beleven. HTM en NS hebben in samenwerking met de Olympic Experience besloten combinatietickets aan te bieden om dit unieke sportevenement voor heel Nederland bereikbaar te maken. Vier trams van HTM zijn ludiek aangekleed als sprinttram waarmee het lijkt alsof alle reizigers een sprintje trekken naar Scheveningen op de tramlijnen 1, 9 en 11. De trams rijden vanaf heden door Den Haag.

De Olympic Experience is tijdens de Spelen de officiële thuisbasis van TeamNL. Bezoekers kunnen er op levensgrote schermen live wedstrijden kijken en TeamNL aanmoedigen. Samen met maar liefst 28 sportbonden worden op het terrein van 40.000 m2 activiteiten georganiseerd waar jong en oud zelf uiteenlopende sporten kunnen beoefenen. Winnaars van Olympische medailles bij vorige Spelen komen langs en elke dag is er volop entertainment met onder andere liveoptredens van grote Nederlandse artiesten.

Gezien de verwachte drukte wordt bezoekers aangeraden met het openbaar vervoer naar de Olympic Experience in Den Haag te komen.

Combinatieticket trein-tram-entree
Met het combinatieticket kun je vanuit heel Nederland met trein, plus tram naar de Olympic Experience. Inclusief entree kost dit €23 euro. Voor kinderen is dit €10,-. Deze tickets zijn verkrijgbaar in de Spoordeelwinkel via de link: www.spoordeelwinkel.nl/product/olympisch-event.

De ticketverkoop voor de Olympic Experience is al in volle gang. Kaarten zijn te koop via www.olympicexperience.nl. Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram via #olympicexperience en @OE_denhaag.

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads