Aangepast zoeken

zaterdag 9 juli 2016

HET AFTELLEN IS BEGONNEN: 26e editie van Westerpop op 15 en 16 juli

Nog een paar dagen en dan is het zo ver. De 26e editie van Westerpop op 15 en 16 juli. Nieuw festivalterrein, twee dagen muziek, twee podia en 21 bands en toegang gratis. We hebben er zin in. Jullie ook?
Een waanzinnige en gevarieerder line-up met zowel nationale als internationale bands. Naast vanzelfsprekend de Main Stage met vier bands op vrijdag en acht bands op zaterdag strijden op vrijdag 15 juli drie regionale bands om de Peter Tetteroo Bokaal op de PTB Stage. Het Stage Europe Network (SEN) podium biedt op zaterdag 16 juli een plek aan zes jonge opkomende Europese bands. Wat wil je nog meer? Check het programma.


Route
Westerpop vindt plaats op een gloednieuwe locatie. Spannend. Hoe kom je daar? Hier vind je een uitgebreide route beschrijving. Geen zin om te lopen of te fietsen of in de file te staan? Nou dan pak je de tuktuk of stap je in de sloep. Er is een pendeldienst tussen station Delft CS en het Westerpop festivalterrein. Opstapplaats vind je op de Westvest direct naast station Delft CS. Check de website van Delft Event Company voor vertrektijden, tarieven en reserveringen.


Woelige Westerpop-geschiedenis in boekvorm
Tijdens de 26ste editie van Westerpop, presenteert Stichting Westerpop de uitgave ‘25 Jaar Westerpop: Parel in de Delftse muziekgeschiedenis’. In het 136 pagina’s tellende boek, wordt de geschiedenis van het oudste popfestival van Delft volledig uit de doeken gedaan. Het boek is tijdens Westerpop voor een vriendenprijs te koop. Een must have voor de echte Westerpopper.


Vriend
Westerpop maakt graag nieuwe vrienden. Westerpop draait volledig op vrijwilligers die elk jaar enorm hun best doen om van het festival een mega succes te maken. Met jouw donatie draag je bij aan de continuïteit van het festival met een te gekke programmering en goede productie. Vriend worden kan al vanaf € 15,-
Bij een donatie van € 25 of meer ontvang je nu gratis een Westerpop festival T-shirt en...de speciale uitgave '25 jaar Westerpop Parel in de Delftse Muziekgeschiedenis'. Wie wil dat nou niet? Deze actie is geldig t/m 16 juli 2016. Vriend worden dat doe je hier.
Tot heel snel. We kunnen niet wachten.

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads