Aangepast zoeken

woensdag 13 juli 2016

Fotowedstrijd Zoetermeer 'Genieten van onze sfeervolle bruisende binnenstad'

De gemeente organiseert in de maand juli een fotowedstrijd met het thema: samen genieten van onze sfeervolle bruisende binnenstad. Maakt u de mooiste foto van de sfeer en gezelligheid in onze binnenstad? Dan is deze, met vermelding van uw naam, tijdens de verbouwing van het Stadhuis door iedereen te bewonderen op de bouwdoeken die rond de steigers worden opgehangen.

Foto's kunnen worden ingezonden voor de volgende categorieën:
  • Historische Dorpsstraat
  • Mensen aan de Dobbe
  • Ontmoetingen op bijzondere plekken
  • Winkelen en beleving
Per categorie wordt één winnende foto geselecteerd. Winnaars worden in de week van 1 augustus per e-mail geïnformeerd. De prijsuitreiking vindt plaats in de week van 22 augustus. De jury bestaat uit ondernemers, inwoners, en medewerkers van de gemeente. De winnende foto's op het bouwdoek zijn vanaf het najaar te bewonderen vanaf het Stadhuisplein.

Inzendingen

U kunt uw foto tot uiterlijk maandag 18 juli mailen via WeTransfer naar communicatie@zoetermeer.nl. Onder vermelding van de categorie, voorzien van uw voor- en achternaam, adres, telefoonnummer en e-mail.

De foto's moeten een minimaal formaat hebben van (120 dpi of 5 MB). De gemeente kan alle ingezonden foto's uitsluitend gebruiken voor gemeentelijke toepassingen. De foto's zijn rechtenvrij te gebruiken door de gemeente.

Let op: de mensen die u herkenbaar op de foto zet, moeten daarmee instemmen.

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads