Aangepast zoeken

zaterdag 30 juli 2016

Drie auto's in brand gestoken in Leiderdorp

Leiderdorp - In de nacht van 30 juli werden drie auto's in brand gestoken op verschillende plaatsen en tijdstippen in Leiderdorp. De recherche zoekt getuigen.

De eerste melding van een auto die in brand stond was om 00.35 uur in de parkeergarage van het Winkelhof in Leiderdorp. De brandweer kon de brand snel blussen.

De tweede melding kwam om 01.45 uur binnen, op de Koolmeesstraat stond een bestelbus in brand. Ook twee auto's die naast de bestelbus geparkeerd stonden vatte vlam.

De brandende auto's stonden dicht bij een flat. De brandweer bluste de brand en constateerde dat er geen gevaar was voor direct omwonenden.

De derde brandende auto werd omstreeks 04.15 uur aangetroffen op de Heinsiuslaan. Ook hier was sprake van brandstichting. De auto's zijn meegenomen voor onderzoek.

De recherche zoekt informatie en getuigen van deze brandstichtingen. Heeft u informatie of heeft u iets gezien dat, of iemand die in verband kan worden gebracht met deze brandstichtingen, neem dan contact op met de recherche van Leiden-Bollenstreek via 0900-8844. Liever anoniem, dan 0800-7000.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads