Aangepast zoeken

vrijdag 22 juli 2016

Agenten gewond tijdens aanhouding in Rotterdam

Rotterdam - Bij de aanhouding van een 31-jarige man op het Mathenesserplein raakten donderdagochtend 21 juli twee agenten gewond. Zij kregen meerdere klappen in hun gezicht en op hun lichaam. De verdachte zit nog vast.


Rond half acht kreeg de politie de melding dat er op de Mathenesserweg iemand zou rondrijden onder invloed van alcohol. Agenten stelden daarom een onderzoek in de omgeving in en zagen het voertuig op het Mathenesserplein parkeren. Daar stapte de bestuurder uit.

Te voet spraken de agenten de man aan, maar daar was hij niet van gediend. Vanuit het niets begon hij om zich heen te slaan. Met gebalde vuisten raakte hij beide agenten een aantal maal in het gezicht en op hun lichaam. Met pepperspray wisten ze hem uiteindelijk onder controle te krijgen. Hij werd overgebracht naar het politiebureau en zit daar vast. De agenten hielden blauwe plekken en schaafwonden over aan de worsteling. Ze hebben aangifte gedaan van mishandeling.

Op het politiebureau bleek de man inderdaad gedronken te hebben. Hier krijgt hij bij vertrek een proces-verbaal voor mee naar huis.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads