Aangepast zoeken

donderdag 28 juli 2016

84-jarige Rotterdammer slachtoffer van gewelddadige woningoverval

Rotterdam - De politie in Rotterdam zoekt getuigen van een gewelddadige overval op een 84-jarige Rotterdammer.

Op 27 juli belden even voor 22.00 uur twee onbekende mannen aan bij een woning aan de Gouvernestraat. De nietsvermoedende bewoner deed open en voordat hij het wist werd hij door de mannen op de grond geduwd. Ze doorzochten zijn zakken en kamden zijn slaapkamer uit. Ze namen onder meer een portefeuille met geld mee. Het slachtoffer kon zelf opstaan en de politie bellen. Hij is er met ‘slechts’ kneuzingen en blauwe plekken relatief goed van afgekomen, maar de man was behoorlijk geschrokken.

Signalement
De daders zijn licht getint en tussen de 20 en 30 jaar oud. De ene man was langer dan de andere man en één van de mannen droeg een pet. Beide mannen droegen donkere kleding.


Iets meer dan een etmaal eerder, op 26 juli rond 20.00 uur,stonden er twee mannen van rond de 20 jaar voor de woning van het slachtoffer. Ze hielden zich verdacht op en zijn door buurtbewoners weggestuurd. Mogelijk zijn datzelfde mannen als de overvallers geweest.
 

Getuigen
Het Regionaal Team Overvallen heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen. Wie op 27 juli de mannen voor of na de overval heeft gezien, wordt gevraagd contact op te nemen. Weet u wie de mannen zijn die de avond vóór de overval bij de woning stonden en weggestuurd werden? Of heeft u andere informatie? U kunt bellen naar 0900-8844 en vragen naar de afdeling RTO van de politie in Rotterdam. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000. 

(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads