Aangepast zoeken

dinsdag 19 juli 2016

35-jarige Honselersdijker slachtoffer van zware mishandeling in Den Haag

Den Haag - De districtsrecherche Den Haag Centrum zoekt getuigen van een mishandeling van een 35-jarige Honselersdijker. De man liep bij de mishandeling, die zaterdagavond 16 juli plaatsvond, onder andere een aantal gebroken ribben en oogletsel op.

De man verliet zaterdagavond omstreeks 20.45 uur zijn werk op de Hoefkade en ging op de fiets op weg naar huis. De man fietste via de Marktweg en de Groenteweg in de richting van de Fruitweg. Terwijl hij op de Fruitweg langs geparkeerde auto’s fietste, hoorde hij plotseling een auto achter zich en werd hij aangereden. De man begon te slingeren en viel met fiets en al op het wegdek. Uit de auto die hem net had aangereden, zag de man twee mannen stappen en op hem aflopen. Zonder enige aanleiding begonnen de twee mannen het slachtoffer te mishandelen. Hij werd geschopt en geslagen totdat een onbekend gebleven man tussenbeide kwam en het slachtoffer kon vluchten. Het slachtoffer heeft nog wel gezien dat ook deze onbekende man een paar klappen kreeg.

Een dag later heeft het slachtoffer zich alsnog laten behandelen in het ziekenhuis waar onder meer bleek dat hij twee gebroken ribben, beschadigde oogkassen, oogletsel en een gekneusd bovenlijf had overgehouden aan de mishandeling. De man deed maandag 18 juli alsnog aangifte op het politiebureau.

Iets gezien?

De districtsrecherche onderzoekt deze ernstige mishandeling, waarvan de aanleiding mogelijk in de relationele sfeer ligt. Heeft u zaterdagavond omstreeks 20.45 uur iets van deze mishandeling gezien op de Fruitweg? Bent u de onbekende man die tussenbeide kwam en daarmee de mishandeling beeindigde? Heeft u op een andere manier informatie over de twee verdachten? Neem dan contact op met de districtsrecherche Den Haag Centrum via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads