Aangepast zoeken

donderdag 16 juni 2016

Zoetermeernieuws lezersactie KIDZ FESTIVAL ZOETERMEER

De eerste editie van het Kidz Festival belooft al een hele leuke te worden en een die diverse goede doelen een warm hart toedraagt.

Behalve de steun aan het Prinses Beatrix Spierfonds, de samenwerking met Stichting "Zo hoort Het" (die zich inzet voor doven en slechthorenden) hebben wij het voorrecht ook 20 terminale kinderen van het Juliana Kinder Ziekenhuis te mogen ontvangen, dit heeft ons zeer verwarmd en we hopen dat we ze de dag van hun leven kunnen geven.

Het Kids Festival is eindelijk een leuke feestelijke beleving voor de kinderen van Zoetermeer en omstreken. Het Kidz Festival  is een combinatie van een popconcert voor kinderen, met  Alessandro, Jeronimo, Mylene & Rossana, Monsif, Nathalie Blue en Shalissa, artiesten bekend van o.a. het  Junior Songfestival en de Kids Top 20. Een avontuurlijke ervaring met Stormbanen, springkussens, sport- en spelattracties en een fantasiewereld met schminkers, clowns, Elsa en Olaf, steltlopers, Master Humpa Robots. En natuurlijk veel zang en dans in de vorm van workshops, en een talentenjacht.


En het Kidz Festival is leuk voor het hele gezin, met andere woorden het wordt een familie uitje om niet te vergeten!

Kids Festival Zoetermeer
Datum: zondag 26 juni 2016
Tijd: 10.00 uur tot 18.00 uur
Locatie: Festival Terrein Silverdome
Adres: Van der Hagenstraat 20 Zoetermeer
Leeftijd:  alle leeftijden
VVK Prijs: € 9,50
Ouders en kinderen t/m 3 jaar: gratis toegang

Speciaal voor de lezers van Zoetermeernieuws Reductietickets: € 5 via deze link

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads