Aangepast zoeken

vrijdag 10 juni 2016

Zaterdag 18 juni geven popkoren Amber, De LanSingers en Am@zing ZomerRegioConcert in de Ichthuskerk Zoetermeer

Zoetermeer – Zaterdag 18 juni geven popkoren Amber, De LanSingers en Am@zing! van het Charles Vermeer ZangInstituut uit Capelle aan den IJssel een ZomerRegioConcert in de Ichthuskerk te Zoetermeer.
Deze avond zingen de koren repertoire van onder anderen Queen, Caro Emerald, Status Quo en The Beatles.

Onder de bezielende leiding van Henrike Jansen presenteert popkoor Am@zing! uit Leidschendam een swingend gedeelte uit hun repertoire. Met veel enthousiasme wordt het publiek getrakteerd op songs van Adèle, Bon Jovi en Lady Gaga.

De LanSingers uit Berkel en Rodenrijs, onder leiding van Talitha Holl, staan bekend om hun dynamische uitvoeringen van Status Quo en Queen-repertoire. Maar ook de meer ingetogen songs van onder anderen Bette Midler, weten De LanSingers een speciale uitvoering te geven.

Popkoor Amber uit Waddinxveen staat onder leiding van Lia Brokking. Dit koor brengt met veel verve songs van artiesten als Michael Bublé en Jessie J.

De popkoren van het Charles Vermeer ZangInstituut werken volgens het VocalVizi-systeem. De verschillende zangpartijen worden als mp3 van een site gedownload en thuis door de koorleden ingestudeerd. Bij de wekelijkse repetities worden de afzonderlijke stemmen onder leiding van een dirigent samengesmeed tot een dynamisch en swingend geheel. De koren worden daarbij ondersteund door professioneel gemaakte begeleidingsbanden die de songs een extra stuwende dimensie geven.

Aanvang: 20.00 uur (zaal open 19.30 uur)
Adres: Ichthuskerk, Parkdreef 258, 2724EZ Zoetermeer
Toegang: E 5 (kinderen tot 4 jaar: E 4)
Reserveren: info@charlesvermeer.nl

Info: www.charlesvermeer.nl

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads