Aangepast zoeken

dinsdag 14 juni 2016

Woensdag 22 juni Moonlightbraderie in de Dorpsstraat Zoetermeer

Woensdag 22 juni a.s. organiseert StarPromotions de Moonlightbraderie in de Dorpsstraat te Zoetermeer. De Moonlightbraderie zal plaatsvinden van 13.00 tot 23.00 uur.

Iedereen is welkom om de gezellige en veelzijdige Moonlightbraderie te komen bezoeken. Laat u verrassen door het brede assortiment artikelen over de ruim 250 kramen. Denk hierbij onder andere aan diverse kleding en modeaccessoires, sieraden, schoeisel en andere lederwaren, woondecoratie, speelgoed, planten en bloemen.

Ook voor de lekkere trek die u vast heeft gekregen van het rondsnuffelen bij de kramen kunt u terecht op de Moonlightbraderie. Er zijn verschillende etenswaren te verkrijgen zoals friet en snacks, loempia’s, bara’s, churros, Braziliaanse snacks, suikerspin,  ijs en fruit. U kunt natuurlijk ook een glas frisdrank, kop koffie of thee krijgen op de braderie.

Deze Moonlightbraderie is een waar dagje uit voor jong en oud. De kinderen zullen daarom zeker niet vergeten worden. Ter plaatse zijn verschillende attracties waar ze zich kunnen vermaken.

Noteer woensdag 22 juni in uw agenda en kom langs op de Moonlightbraderie in Zoetermeer.
(promotiezoetermeer.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads