Aangepast zoeken

donderdag 23 juni 2016

Wegwerkzaamheden aan twee wegen in Zoetermeer

Van eind juni tot in juli wordt in Zoetermeer aan twee belangrijke doorgangswegen gewerkt: aan de rotonde bij de Van Leeuwenhoeklaan/J.L. van Rijweg en aan de Afrikaweg tussen de Meerzichtlaan en de Van Leeuwenhoeklaan.

De rotonde Van Leeuwenhoeklaan/ J.L. van Rijweg, krijgt een verhoging voor fietsers en voetgangers en er wordt geasfalteerd. Dit gebeurt van 27 juni tot en met 20 juli. Tijdens de werkzaamheden wordt steeds één deel van de rotonde afgesloten tussen 9.00 en 15.00 uur waarbij het verkeer wordt omgeleid. Van 11 tot en met 15 juli wordt er 's nachts gewerkt aan de kant van de J.L. van Rijweg. Van 18 tot en met 20 juli wordt de gehele rotonde afgesloten voor het frezen en asfalteren van de deklaag. Het verkeer wordt dan omgeleid.

Begin juli wordt het asfalt vervangen op de Afrikaweg tussen de kruising Meerzichtlaan en de kruising met de Van Leeuwenhoeklaan aan de kant van de wijk Driemanspolder. Overdag worden er van 4 tot en met 9 juli enkele rijstroken afgesloten, 's nachts (20.00 tot 6.00 uur) wordt de hele weg afgesloten. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Meerzichtlaan-Amerikaweg en het verkeer richting Centrum (Dorp/Driemanspolder) wordt omgeleid via Meerzichtlaan–Bredewater- Boerhaavelaan- Van Leeuwenhoeklaan.

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads