Aangepast zoeken

donderdag 16 juni 2016

Programma Haags UIT Festival op 3 & 4 september met o.a.Paul de Munnik, Tim Knol, Johan Derksen en de Pioniers van de NederpopHet wordt nog moeilijk kiezen: het hele weekend gratis optredens in de stad
Den Haag barst bijna uit elkaar van de gratis culturele activiteiten in het eerste weekend van september! Het 44ste Haags UIT Festival start dit jaar op zaterdagavond om 19.00 uur met de UIT Nach: gratis optredens op de Haagse podia en daarna een afterparty in het Paard van Troje tot in de late uurtjes. Op zondag om 12.00 uur pakken we de draad weer op met de Cultuurmarkt op het Lange Voorhout en live optredens op de vele binnen- en buitenpodia in de stad.

De UIT Nach start op het Lange Voorhout
Zaterdagavond 3 september is de gratis theaternacht van Den Haag! Tijdens deze UIT Nach kun je naar 15 podia in de stad voor een gratis doorlopend programma. Het wordt een gezellige avond uit met vrienden; ga naar een theatervoorstelling, laat je raken door muziekoptredens en laat je vermaken door comedy en cabaret.
Vanaf het Lange Voorhout brengen de pendelbussen je van het ene naar het andere theater – ook gratis! Even pas op de plaats? Blijf dan ‘hangen’ op het Lange Voorhout voor een speciaalbiertje, een lekker wijntje en intieme muziekoptredens. We sluiten deze UIT Nach af in het Paard van Troje waar alle voetjes van de vloer gaan bij de 80’s-90’s-Nullies-afterparty!
Gratis de UIT Nach in
Kom naar de Koninklijke Schouwburg, Diligentia, Zuiderstrandtheater, Theater aan het Spui, de Nieuwe Kerk, Filmhuis Den Haag, Korzo, Theater Dakota, Laaktheater, De Nieuwe Regentes, het Appeltheater, theater De Vaillant, Diamant Theater, NEST en Paard van Troje. Bekijk het programma www.haagsuitfestival.nl/programma-uit-nach. De komende tijd zal het programma steeds worden geüpdatet.


Zondag: Cultuurmarkt en live optredens op binnen- en buitenpodia
Op zondag 4 september om 12.00 uur opent de Cultuurmarkt op het Lange Voorhout. Hier presenteren de Haagse culturele instellingen hun activiteiten van het nieuwe seizoen en kun je kaartjes kopen met korting. Er is een keur aan lekker eten en drinken en vermaak op iedere vierkante meter van het terrein
Buitenpodia Lange Voorhout
Dit jaar zijn er maar liefst vier buitenpodia op het Lange Voorhout. Op het hoofdpodium kijk en luister je naar onder andere Paul de Munnik, Tim Knol, Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop en het Ensemble van het Residentie Orkest. Op een tweede podium is er muziek van onder meer Sjors van der Panne (bekend van The Voice), A Chorus Line (musical) en spoken word van Writers Unlimited. Op het Den Haag Danst!-podium zie je wat en hoe Den Haag beweegt. Nieuw dit jaar is het Cultuurankerpodium, waarop de Cultuurankers van Den Haag laten zien wat zij allemaal te bieden hebben het komend seizoen!
Binnenpodia in de stad
De Koninklijke Schouwburg heeft een divers programma voor jong en oud, bijvoorbeeld Woezel en Pip, Mini en Maxi, Het Nationale Toneel en OPERA2DAY. Diligentia traint je lachspieren met Joep Onderdelinden, Speelman en Speelman en Margriet Bolding. In Theater aan het Spui zijn er workshops voor groot en klein: knutselen met NTjong, theaterles van het Haags Theaterhuis, dansworkshops van Afrovibes en natuurlijk het Stadsontbijt! Daarnaast zijn er activiteiten in de Nieuwe Kerk, de Centrale Bibliotheek en Filmhuis Den Haag.
Spuiplein komt terug!
Het Spuiplein is weer beschikbaar en daar maken we natuurlijk gebruik van. Hier staan onder andere Zaal 4 van Theater aan het Spui en de Fiepbus. Je rijdt gratis met de Cultuurtrein van het Lange Voorhout naar het Spuiplein en terug.
Houd de website en Facebook in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen! Nieuwe programmaonderdelen worden continu toegevoegd. En we geven dit jaar stapels vrijkaarten weg! Hoe? Volg ons op Facebook: www.facebook.com/haagsuitfestival.

Haags UIT Festival 2016
Zaterdag 3 september: UIT Nach
Centrale opstapplaats Lange Voorhout open om 19.00 uur
Theaters en podia open om 20.00 uur
Zondag 4 september: Cultuurmarkt en live optredens op binnen- en buitenpodia
Cultuurmarkt Lange Voorhout en live optredens in de binnenstad vanaf 12.00 uur

Het Haags UIT Festival 2016 wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Den Haag en gesteund door PS Publiciteitsservice, Bureau Visueel, De Posthoorn, AD Den Haag, Den Haag Centraal, Den Haag FM en Intro Personeel.

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads