Aangepast zoeken

donderdag 9 juni 2016

Politiebiker mishandeld in Den Haag

Den Haag - Op dondermorgen 9 juni rond 01:00 uur is een politiebiker van de eenheid Den Haag mishandeld. De politie zoekt getuigen.

De agent hield op de kruising van de Vaillantaan met de Hoefkade naar aanleiding van het negeren van een rood verkeerslicht een bestuurder van een motorscooter staande. Nadat hij de bestuurder naar zijn rijbewijs had gevraagd gaf deze vol gas en reed over de fiets van de biker heen. De agent werd nog een aantal meters meegesleurd. De bestuurder reed met hoge snelheid de Hoefkade op in de richting van het Hollands Spoor.

Signalement scooter en persoon

Het betreft een driewielige zwarte motorscooter van het merk Gilera-Fuoco. Door het incident mist deze scooter een rechter richtingaanwijzer.
De bestuurder is een licht getinte man met een licht vlassig snorretje. Hij is vermoedelijk rond de 18 jaar oud en droeg een blauw Chelsea trainingspak.

Getuigen gezocht

Hebt u iets gezien van dit incident of hebt u iets anders te melden over dit voorval, dan komt de recherche graag in contact met getuigen via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads