Aangepast zoeken

donderdag 16 juni 2016

Politie zoekt getuigen straatroof Rijswijk

Rijswijk - Twee mannen bedreigden dinsdagmiddag 14 juni een voorbijgangster op de Galjoenstraat en beroofden haar van de inhoud van haar tas.

Het slachtoffer, een 31-jarige Rijswijkse, liep omstreeks 15.15 uur op de kruising van de Galjoenstraat met de Sir Winston Churchilllaan toen twee mannen haar de doorgang blokkeerden. Hierbij gingen ze dusdanig dicht bij de vrouw staan dat zij zich zeer bedreigd en geïntimideerd voelde. De twee verdachten vroegen haar in eerste instantie om geld, maar dreigden haar hierna iets aan te doen als zij niet enkele waardevolle spullen uit haar tas zou afgeven. Uit angst heeft de vrouw hieraan voldaan. Hierna liepen beide verdachten weg in onbekende richting.

Signalement

Verdachte 1 is een licht getinte man van ongeveer 23 á 24 jaar oud. Hij heeft een sportief figuur en is ongeveer 1.90m lang. Zijn gezicht wordt omschreven als een ‘babyface’. Zijn tanden zijn voorzien van een zogenaamde blokjesbeugel. Hij was gekleed in een zwart trainingspak, met in het jack een groene kleur verwerkt.
Verdachte 2 is een licht getinte man van ongeveer 28 á 29 jaar oud. Hij heeft een iel postuur en is ongeveer 1.70m lang. Zijn gezicht was wat grauw van kleur en hij had een klein baardje. Hij droeg een dun, lichtblauw, gevoerd jasje.

Tips? Bel de politie.

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie over dit incident, dan spreekt de recherche graag met u via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads