Aangepast zoeken

dinsdag 7 juni 2016

Politie zoekt tips en getuigen van wisseltruc in slijterij Den HaagEen slimme wisseltruc leverde een nog onbekende man ruim 200 euro op. De vingervlugge dief staat op beeld.

Omschrijving

Op 22 april was de eigenaar van een slijterij aan de Gedempte Burgwal aan het werk. Er kwam een netjes geklede man binnen samen met 2 kinderen. De man kocht bier en wilde graag een 50 euro biljet wisselen voor een nieuw biljet omdat die van hem een beschadiging had.

De medewerker had op dat moment een stapel biljetten vast en de man pakte dat geld uit zijn handen om een biljet te wisselen. De medewerker pakte het meteen terug en de man wilde ook nog buitenlands geld wisselen maar dat deed de winkel niet. Vervolgens praatte de man nog even met de eigenaar om daarna te vertrekken in een zilvergrijze Volkswagen Passat, mogelijk met een Iers kenteken.

Even later bleek dat de medewerker 220 euro uit zijn stapel biljetten miste. De dief moet dus heel snel zijn geweest, want de diefstal was de eigenaar helemaal niet opgevallen.

Vragen

Kent of herkent u deze handige dief? De recherche van Bureau Jan Hendrikstraat hoort graag van u via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000. U kunt ook het tipformulier onderaan dit bericht invullen, zodat de recherche contact met u op kan nemen. Anoniem invullen is ook mogelijk.Heeft u een tip over deze zaak?
Laat het ons weten via het tipformulier.

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads