Aangepast zoeken

vrijdag 3 juni 2016

Overvaller taxichauffeurs aangehouden in Leidschendam-Voorburg

Leidschendam-Voorburg - Politieagenten hielden vrijdag 3 juni om 08.00 uur in een woning in Leidschendam-Voorburg een verdachte aan voor overvallen op taxichauffeurs. De man wordt verdacht van drie gewapende overvallen.

Agenten kregen dinsdag 31 mei om 01.40 uur een melding dat een man gewapend met een vuurwapen een taxichauffeur op de Dobbelaan overviel. Een tweede melding over een overval werd gedaan op woensdag 1 juni om 01.25 uur. Het signalement van de overvaller kwam overeen met het signalement van de man die op 31mei een taxichauffeur overviel.

Onderzoek

De recherche startte na de eerste overval direct een onderzoek. Getuigen werden gehoord en in de omgeving van de overvallen werd een buurtonderzoek gehouden. Vrijdag 3 juni om 02.20 uur kwam bij de politie een derde melding van een overval binnen. Een taxichauffeur werd op de Zilvermeeuwlaan overvallen door een man met een vuurwapen. Ook nu kwam het signalement van de verdachte overeen met dat van de man die eerder twee taxichauffeurs overviel.

Aanhouding

Na de derde overval hoorden agenten getuigen. De verklaringen en onderzoek van de recherche leidden naar een woning in Leidschendam waar een 22-jarige man uit Alphen aan den Rijn werd aangehouden. In de woning hielden agenten ook een 22-jarige Leidschendamse aan. De betrokkenheid van de twee verdachten bij de overvallen wordt onderzocht.

Woning

In de woning waar de verdachte werd aangehouden troffen agenten een vuurwapen aan en namen dit in beslag.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads