Aangepast zoeken

donderdag 2 juni 2016

Op 3, 4 en 5 juni staat de Japanse Tuin van Landgoed Clingendael in Den Haag in het teken van muziek

Op 3, 4 en 5 juni aanstaande staat de Japanse Tuin van Landgoed Clingendael in Den Haag, dat maar acht weken per jaar geopend is, namelijk voor het eerst volledig in het teken van muziek. Concertpianist Marnix van de Poll geeft een reeks concerten, waarbij de muziek van Philip Glass en Takashi Yoshimatsu te beluisteren is. De Clingendael Concerten duren ieder 30 minuten en vinden viermaal per dag plaats om 11:00, 13:00, 15:00 en 17:00 uur.
Het thema van de Clingendael Concerten is rust en balans vinden in het leven. Ontspannen en rust vinden is in Japan onlosmakelijk verbonden met de natuur. Muziek kan ook een bijdrage leveren aan het hervinden van balans. Door het natuurelement van de Japanse Tuin te verbinden met muziek wordt een moment gecreëerd dat verbondenheid en inspiratie oplevert voor de bezoekers.
De Clingendael Concerten zijn gratis te bezoeken, zodat iedereen ervan kan genieten. Achteraf wordt om een vrijwillige bijdrage gevraagd.
De concerten zijn een initiatief van de stichting Crazy Initiatives. Meer informatie vind je op: http://www.crazyinitiatives.nl/projecten/clingendael-concerten/

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads