Aangepast zoeken

zondag 19 juni 2016

Muziekspektakel met KENSINGTON en MAAN in Line-up CuliNESSEVan donderdag 18 tot en met zaterdag 20 augustus kan er onder het genot van een culinaire versnapering volop worden genoten van muzikale hoogstandjes op het culinaire muziekfestival CuliNESSE. Niemand minder dan Kensington zal dit jaar het podium bestijgen met een waanzinnig optreden.

De organisatie van het eet- en drinkfestijn aan het strand van de Zevenhuizerplas daarnaast ook een samenwerking aangegaan met buitengewoon aangename restaurants. Verschillende wereldkeukens worden tijdens dit culinaire livemuziek festival vertegenwoordigd. Met een uitgebreid aanbod van livemuziek, culinaire hoogstandjes en tal van andere activiteiten staat CuliNESSE wederom stevig op de festivalkaart van dit jaar.

Smakelijke line-up
Bekende restaurants uit de regio garanderen een smaaksensatie voor de fijnproevers. Net zoals op eerdere CuliNESSEs kunnen festivalbezoekers zich laten verassen door regionale topzaken als Muller & Co, Hit eten & drinken, de Prins van Terbregge, Vega pop-up restaurant, Van S wijn & tapas en De Nieuwe Polderkeuken. Bij old time favo’s zoals Asian Glories, de Hemel op Aarde en Hotel New York kunnen bezoekers terecht voor Aziatische hoogstandjes, smaakvolle tapas of een ½ dozijn oesters. Ook voegen wij de kunsten toe van De Branders onder leiding van IJsbrant Willbrennick op de  Big Green Egg. Kortom; foodlovers worden niet teleur gesteld.


Muzikaal entertainment
Naast het culinaire programma komt CuliNESSE dit jaar met een heerlijk muziekspektakel. Top artiesten als Memphis Maniacs, Nielson, Van Dik Hout, Niels Geusebroek en Rowwen Hèze beloven er een groot feest van te maken. Daarnaast kunnen bezoekers van CuliNESSE rekenen op een fantastisch optreden van Kensington.

Kensington brak in 2013 door met het nummer Home Again. Daarna pakten zij direct door met o.a. de hits Streets, War en Riddles. Het resulteerde vanaf 2013 in vele muzikale prijzen, waaronder in 2016 de prestigieuze 3fm awards voor beste band en live act.
2e podium
Dit jaar is er ook een 2e podium met een mooie line-up op CuliNESSE! Naast de artiesten op het hoofdpodium, staan er op het Sunset Podium ook fantastische regionale bands en talentvolle zangers en singer-songwriters.

Eén van de talenten die zaterdag op het Sunset Podium zal staan is MAAN, winnares van The voice of Holland 2016. Ook zal de geweldige band QWARK hier zaterdag een feestje bouwen. Op vrijdag sluit de regionale coverband Colibri de avond op het Sunset Podium knallend af.

Activiteiten voor jong en oud
CuliNESSE presenteert ook deze editie een compleet en gevarieerd programma voor jong en oud. Van roller ‘disco’ skaten, wateractiviteiten, Big Green Egg demo’s, graffiti workshops tot silent disco. Ook is er dit jaar weer een CuliNESSE kroeg, waar je alle dagen terecht kan voor een heerlijk speciaal biertje (vanaf 18 jaar natuurlijk).Voor de jonge festivalgangers is er een groot kidspaviljoen waar ze tal van activiteiten kunnen doen.

---
Details CuliNESSE 2016      Datum:                                  Donderdag 18, Vrijdag 19, Zaterdag 20                                                                                                       augustus    2016
Tijden:                                   Donderdag: 17:00–23.30 uur Vrijdag & Zaterdag: 16.00–00.00uur
Toegang:                               Weekend passe-partout: €40,- Dagpas: €16,50 / kids €6,50 p.d.
Locatie:                                 Zevenhuizerplas, Kretalaan Rotterdam
Website:                               http://www.culinesse.nl/ 
Tickets:                                 http://www.culinesse.nl/tickets/
Klik op de links hieronder voor de eerdere berichtgeving op Zoetermeernieuws over de Line-up van festival CuliNESSE

http://www.zoetermeernieuws.nl/2016/04/eerste-artiesten-culinesse.html http://www.zoetermeernieuws.nl/2016/05/rowwen-heze-sluit-culinair.html http://www.zoetermeernieuws.nl/2016/05/ook-niels-geusebroek-en-nielson-in-line.html

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads