Aangepast zoeken

dinsdag 7 juni 2016

Muziek rond Grote Kerk Den Haag op Ut Haags Notûh Festival

Op zondag 12 juni treden meer dan 50 orkesten, bands en ensembles op tijdens Ut Haags Notûh Festival. De Grote Kerk, het Nutshuis en omgeving zijn het podium voor de 10e editie van dit jaarlijks evenement. Een muziekfeest voor en door Hagenaars.

Op Ut Haags Notûh Festival laten Hagenaars horen hoe leuk muziek maken kan zijn. Daarom is er muziek in verschillende stijlen, met verschillende instrumenten, door beginners en gevorderden.
Zo kunt u luisteren naar:
  • klassiek
  • wereldmuziek
  • slagwerkgroepen
  • oude instrumenten als de mandoline
Het festival begint om 12.00 uur en duurt tot 17.30 uur. De toegang is gratis.

Muzikanten naar centrum op zaterdag

Zaterdag 11 juli, 1 dag voor het festival, trekken verschillende muzikale gezelschappen vanuit de Cultuurankers in de stadsdelen naar het centrum: lopend, varend of met de tram. Rond 15.00 uur geven ze samen een concert bij het Nutshuis aan de Riviervismarkt.

Zelf muziek maken

Wie zelf muziek wil maken, heeft in Den Haag veel keus. Er zijn veel muziekscholen, gezelschappen en podia. Op de Culturele Kaart die Cultuurschakel, de Haagse organisatie voor amateurkunst, onlangs uitbracht, vindt u handige adressen.

Meer informatie

Het programmaboekje met meer informatie over het festival vindt u op: www.uthaagsnotuhfestival.nl. Bent u geïnteresseerd in muziekoptredens in Den Haag? Kijk dan ook eens op www.denhaag.com voor leuke uitgaanstips.

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads