Aangepast zoeken

maandag 6 juni 2016

Line-up Zondag in't Park Dorpsstraat Zoetermeer met o.a. Joris Linssen Caramba en Ed StruijlaartOok deze zomer zijn er weer optredens op het podium bij de Nicolaaskerk in de Dorpsstraat. Zondag in 't Park is een klein familiefestival voor het hele gezin.
De Zoetermeerse zomer is niet meer compleet zonder ‘Zondag in ’t Park’! Ook in 2016 zal het leukste kleinschalige artistieke festival van de stad weer plaatsvinden op de grens van het oude dorp en de nieuwe stad. Het festival weet ieder jaar duizenden mensen naar het gezellige Nicolaaspark te trekken. In 2016 kunnen bezoekers weer genieten van zes zondagen muziek, theater, beeldende kunst, kinderworkshops. Heb je trek gekregen van al dit leuks? Scoor dan de lekkerste street food bij een van de food trucks!Op 17, 24 en 31 juli en 7, 14 en 21 augustus 2016 kun je vanaf 13.00 uur je picknickkleed, partner, vrienden en/of kinderen grijpen en vertrekken richting het park. Dan wordt dit stukje groen in het centrum van de stad weer omgetoverd tot dé plek voor sprankelende ontmoetingen, fantasierijke voorstellingen, memorabele muziekoptredens en ontluikend artistiek talent. Er is altijd wat te zien en altijd wat te doen. ‘Zondag in ‘t park’ is gratis toegankelijk en leuk voor jong en oud!
Hoe laat? Het park is open van 13.00 – 19.00 uur en er zijn optredens vanaf 14.00 uur

Locatie: Nicolaaspark (naast de Nicolaaskerk, achter de locatie van Terra Art Projects, Dorpsstraat 12), ZoetermeerLine-up:
17 juli:  Tom White, Michel EbbenBregje Sanne Lacourt
24 juli: The Mourning Glories, Stringcaster
31 juli: Ed Struijlaart, Mik Adrian 
7 augustus: Eva Almagor, The Blind Roofers
14 augustus: Shifting Daylight, Mama Franko 
21 augustus: Linda Kreuzen, Joris Linssen en Caramba

info Zondag in 't Park

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads