Aangepast zoeken

woensdag 29 juni 2016

Het Stadsmuseum Zoetermeer vraagt tweedehands boeken

Het Stadsmuseum Zoetermeer organiseert op Open Monumentendag zaterdag 10 september een tweedehands boekenmarkt in de tuin. We zijn hiervoor op zoek naar tweedehands en antiquarische boeken van goede kwaliteit.

Op 10 september is het Open Monumentendag. In de tuin van het Stadsmuseum Zoetermeer vindt traditiegetrouw een gezellige boekenmarkt plaats. Om zoveel mogelijk boeken te kunnen verkopen, hebben we uw hulp nodig. Was u al van plan uw overtollige boeken weg te doen? Het Stadsmuseum kan ze goed gebruiken. Nette boeken zijn zeer welkom, behalve encyclopedieën, woordenboeken en informatieve series, zoals van Lekturama en Reader's Digest. De opbrengst wordt besteed aan het organiseren van leuke activiteiten voor een breed publiek.

U kunt uw tweedehands boeken, het liefste in dozen, tot en met 28 augustus van dinsdag tot en met vrijdag inleveren van 10.00 – 16.00 uur en zaterdag en zondag van 13.00 – 17.00 uur bij het Stadsmuseum Zoetermeer, Dorpsstraat 7. Meer informatie: tel. 079 3164735 of info@stadsmuseumzoetermeer.nl.

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads