Aangepast zoeken

zondag 19 juni 2016

Getuigenoproep: Vuurwerk in woning gegooid in Boskoop

Boskoop - De districtsrecherche in Alphen is op zoek naar mensen die meer weten over zwaar vuurwerk dat in de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 juni bij een woning aan de Rietkraag in Boskoop naar binnen werd gegooid. Door de ontploffing van het vuurwerk raakte de keuken van de woning zwaar beschadigd, niemand raakte gewond.

De bewoners lagen omstreeks 00.50 uur op bed toen zij beneden glasgerinkel hoorden. De 42-jarige bewoner ging direct poolshoogte nemen, in de veronderstelling dat er werd ingebroken. Eenmaal in de keuken zag hij achter het rolgordijn iets branden. Toen de man, die wilde voorkomen dat er brand zou ontstaan, richting het raam liep, volgde er een ontploffing. Door de klap raakte het keukenblok volledig ontzet. Het rolgordijn heeft waarschijnlijk voorkomen dat de bewoner gewond raakte.

De recherche neemt de zaak hoog op en roept getuigen op zich te melden. Heeft u in de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 juni iets gezien in de omgeving van de Rietkraag dat met deze zaak te maken kan hebben? Heeft u op een andere manier informatie die relevant zou kunnen zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de districtsrecherche in Alphen via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads