Aangepast zoeken

woensdag 1 juni 2016

Getuigen beroving taxichauffeur Caan van Necklaan Leidschendam gezocht


Den Haag - De districtsrecherche in Leidschendam is op zoek naar getuigen van de beroving van een taxichauffeur op de Caan van Necklaan, woensdag 1 juni omstreeks 01.00 uur.


Agenten kregen rond 01.00 uur de melding dat op de Burgemeester Roeringlaan een taxichauffeur stond die zojuist beroofd was. De man, een 50-jarige Hagenaar, vertelde dat hij op de Amsterdamse Veerkade in Den Haag een klant had opgepikt die naar winkelcentrum Leidsehage gebracht wilde worden. Op de Burgemeester Roeringlaan liet de klant de taxichauffeur echter stoppen op een parkeerplaats.

Toen de man af zou rekenen, trok hij echter een vuurwapen en bedreigde de chauffeur daarmee. Nadat hij al het geld van de chauffeur had, liet hij de man uitstappen en liet hem meelopen langs de flat en eiste daar nog de telefoon van het slachtoffer. De chauffeur gaf aan dat deze in zijn taxi was achtergebleven, daarop ging de overvaller er vandoor richting de kruising van de burgemeester caan van Necklaan en de Burgemeester Velthuijsenlaan.

Ondanks een grote zoektocht in de omgeving, werd de verdachte niet meer aangetroffen. de recherche onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden.

Signalement

Het signalement van de man komt grotendeels overeen met een man die een nacht eerder op de Dobbelaan eveneens een taxichauffeur beroofde: lengte ongeveer 1.70 m, normaal postuur, donkere huidskleur, glimmend  kaal hoofd, kleding rode pet met wit logo trui met jas donker van kleur. De man had een klein model voorwapen bij zich, goud of zilver van kleur.

Oproep

Heeft u dinsdag- op woensdagnacht iets gezien van deze beroving over de wandeling van de overvaller en de taxichauffeur langs de flat aan de Burgemeester Roeringlaan? Meent u iemand te herkennen in het opgegeven signalement of heeft u op andere manier informatie over de identiteit van de verdachte? Neem dan contact op met de districtsrecherche Via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads