Aangepast zoeken

woensdag 1 juni 2016

Finale Haagse Stadsspelen 5 juni in het Kyocera Stadion met optredens van de Kraaien en Maan

De eerste Haagse Stadsspelen worden op zondag 5 juni 2016 afgesloten met een groot sportspektakel in het Kyocera Stadion.

Het sportspektakel op 5 juni is gratis voor iedereen. Het programma start om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur en bestaat uit:
  • sportclinics en demonstraties in onder meer bossabal, freerunning, surfen, (XXL) schaken, beachvolleybal, Zumba, bodycombat, roeien, breakdance en walking footbal.
  • muziek, met optredens van onder andere De Kraaien en Maan (winnares The Voice of Holland).
  • een sportmarkt met informatie over sport, gezondheid, medisch advies en lifestyle.
  • de finales waarin de winnaars van de voorrondes in de stadsdelen het tegen elkaar opnemen in voetbal, basketbal en dans.
  • een workshop voor ouders/verzorgers van (jonge) sportende kinderen over het belang van sportplezier voor hun kind. De workshop is om 13.00 uur en om 14.30 uur en de locatie staat bij de ingang aangegeven.

Gratis vervoer en parkeren

Op 5 juni rijden de hele dag gratis pendelbussen naar het Kyocera Stadion. De bussen rijden vanaf 8 centrale opstappunten in Den Haag. De tijden en locaties vindt u op www.stadsspelendenhaag.nl. Komt u met eigen vervoer? Op de parkeerterreinen bij het stadion kunt u gratis parkeren.

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads