Aangepast zoeken

woensdag 15 juni 2016

Episch optreden van Bruce "The Boss" Springsteen: "Stoere mannen staan hier te huilen"


(Foto door Auke Bolleurs: Bijschrift : She's in Love!)

Kort na de start van het concert van Bruce Springsteen waren er veel negatieve opmerkingen te lezen op twitter over de slechte geluidskwaliteit op het Malieveld. Volgens de twitteraars was het vooral in het midden en achter in het veld slecht te horen. Volgens sommige twitteraars zou het hebben gelegen aan de wind. Mensen waren boos over de slechte geluidskwaliteit en staken dat niet over stoelen of banken. Mojo concerts kreeg er dan ook flink van langs.

Gaande weg het concert verstomde de negatieve geluiden en namen de positieve tweeds de overhand. Bruce Springsteen wist zijn fans duidelijk in vervoering te brengen met een prachtige uitvoering van o.a. "The River". Een twitteraar twitterde "Stoere mannen staan hier te huilen... op The River"

The Boss was ook goed op dreef en had er duidelijk zin in. Hij stond maar liefst drie en half uur op het podium. Bijna onuitputtelijk weet de man de aandacht van zijn publiek tot aan het laatste nummer vast te houden. Het publiek deint mee met de muziek en zingt uit volle borst met Meester Bruce mee.The Boss komt ook steeds naar voren en schuwt zijn fans niet.

Uit de vele video's, foto's en livestreams via o.a. Periscope , Instagram en twitter blijkt steeds dat het publiek in vervoering is met dit fenomenale optreden. Woorden schieten bij de twitteraars tekort, opmerkingen als Held!, Allejezus wat mooi!, Later als ik groot ben wil ik Bruce Springsteen zijn! (twittert een volwassen man) en Geniaal! vliegen over de social media.

Het concert komt ten einde nadat Bruce Springsteen 32 songs heeft gebracht. Ondanks het slechte geluid was het toch een episch concert. The Boss toonde wederom aan uniek en onnavolgbaar te zijn in de muziekwereld. Er kan er tenslotte maar één The Boss zijn, en die stond 14 juni in Den Haag

Voor alle mooie en bijzondere tweets, kijk op onze twitterpagina

Met dank aan alle twitterende Bruce fans voor het delen van jullie emoties en beleving!

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads