Aangepast zoeken

woensdag 1 juni 2016

Drie mannen aangehouden na aantreffen verdovende middelen in Leiden

Leiden - De politie heeft dinsdagmiddag 31 mei drie Leidenaren van 37, 52 en 55 jaar aangehouden na het aantreffen van goederen die gebruikt kunnen worden bij het opzetten van een hennepkwekerij.

Agenten hielden omstreeks 14.00 uur de drie inzittenden van een bestelauto op de Koninginnelaan staande voor een controle omdat hun voertuig te zwaar beladen was. Agenten zagen goederen liggen die gebruikt kunnen worden voor een hennepkwekerij en vroegen aan de inzittenden waar deze voor bestemd waren. Volgens één inzittende kwamen de spullen in zijn schuur te staan. Het betrof ondermeer een groot aantal zakken aarde en grote potten. Met toestemming werd in de schuur van de man gekeken. Bij de woning aangekomen werd een zoemend geluid gehoord, waarna er in de woning werd gekeken. Daar bleek een hennepkwekerij te zijn met 192 stekken die klaar waren om overgepot te worden. Ook werden droogrekken met hennepresten aangetroffen en een plastic tas met 792 gram gedroogde henneptoppen.

De hennepkwekerij werd ontmanteld en de bestelauto met de andere goederen is in beslag genomen. De politie doet verder onderzoek.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads