Aangepast zoeken

dinsdag 28 juni 2016

Dinsdag in Team West


Den Haag, Delft, Gouda - Ook dinsdag 28 april vraagt de politie uw hulp weer bij het oplossen van misdrijven. In de uitzending van Team West, het regionale opsporingsprogramma van Omroep West, komen onder voorbehoud de volgende zaken aan bod:


Inbraak bedrijf Marconiweg Delft
Op vrijdagavond 26 februari sloot de eigenaar van Euromills aan de Marconiweg zijn bedrijf netjes af en toen hij zondagochtend 28 februari weer terug kwam lag er overal glas. Het raam bleek in te zijn geslagen en er was iemand binnen geweest.

Vuurwerkbom Rietkraag Gouda
Op 19 juni 2016 omstreeks 00.50 uur hoorde de bewoner glasgerinkel beneden in zijn woning. Hij is gaan kijken beneden en hij zag in de keuken dat er een voorwerp brandde achter het rolgordijn aan de voorzijde van de woning bij het keukenraam. De bewoner wilde het voorwerp pakken omdat hij dacht dat het rolgordijn anders vlam zou vatten. Op ongeveer een halve meter afstand ontplofte het voorwerp.

Woninginbraak Hypolitusbuurt Delft.
Bewoners werden wakker toen er werd ingebroken in hun woning, zij zagen dat de inbreker snel via de trap beneden rende. De man sprong door de ruit van de toegangsdeur naar buiten. Via de Hipolytusbuurt rende de verdachte in de richting van de Choorstraat. De vluchtende verdachte werd met beveiligings camera's vastgelegd.

Kort
In de rubriek korte zaken komen de volgende items aan bod:
Diefstal telefoon Mediamarkt, diefstal van een portemonnee uit een boodschappenkarretje in de Hoogvliet aan het Kleine Loo en diefstal portemonnee Plusmarkt Fahrenheitstraat Den Haag.

Tips
Kijkers die tips hebben over de zaken uit de uitzending, kunnen contact opnemen met de desbetreffende rechercheafdeling via nummer 0800-6070. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000. Ook bestaat de mogelijkheid om op www.politie.nl het tipformulier te gebruiken.

Uitzending
Team West wordt dinsdagavond om 17.00 uur uitgezonden op TV West en gedurende de avond en woensdag overdag nog een aantal keer herhaald. De zaken zijn vanaf dinsdagmiddag ook terug te zien op de websites www.politie.nl en www.teamwest.nl.

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads