Aangepast zoeken

dinsdag 7 juni 2016

Dinsdag in Team West

Den Haag, Leidschendam - De politie vraagt de kijkers van Team West om hulp bij het oplossen van misdrijven. Onder voorbehoud komen de volgende zaken dinsdag 7 juni in de uitzending:

Getuigen oproep na meerdere overvallen op taxichauffeurs
De recherche is op zoek naar getuigen van meerdere overvallen op taxichauffeurs gepleegd in Leidschendam op 31 mei, 1 juni en 3 juni.

Drie keer sloeg de inmiddels aangehouden verdachte toe op de Burgemeester Roeringlaan, de Dobbelaan en de Zilvermeeuwlaan in Leidschendam.

Pinnen met pas van overleden man
Een nog onbekende man heeft een aantal keer geld gepind met een pas van iemand die is overleden. Van de pintransacties zijn camerabeelden beschikbaar.

Wisseltruc slijterij Den Haag
Een slimme wisseltruc leverde een nog onbekende man ruim 200 euro op. De vingervlugge dief staat op beeld. Op 22 april was de eigenaar van een slijterij aan de Gedempte Burgwal aan het werk. Er kwam een netjes geklede man binnen samen met twee kinderen. De man kocht bier en wilde graag een 50 euro biljet wisselen voor een nieuw biljet omdat die van hem een beschadiging had.

Babbeltruc Kornalijnhorst Den Haag
Eind vorig jaar werd er van een 88-jarige mevrouw uit Den Haag van haar bankrekening een groot bedrag gepind. Zij bleek slachtoffer te zijn geworden van een babbeltruc. De pintransactie is op beelden vastgelegd.

Diefstal uit kleedkamers VUC Den Haag
Eind april vond er een diefstal plaats in de kleedkamers van de voetbalvereniging VUC in Den Haag. De verdachte van deze diefstallen is op camerabeelden vastgelegd. Op donderdagavond 28 april waren twee leden van de voetbalvereniging VUC aan het Kleine Loo in Den Haag aan het trainen. Toen deze twee voetballers weer in de kleedkamer terug waren kwamen zij er achter dat hun mobiele telefoon en portemonnee waren weggenomen.

Diefstal kleding Hoogstraat Den Haag
Uit een kledingwinkel aan de Hoogstraat in Den Haag is er kleding weggenomen. De verdachte van deze diefstal is op camerabeelden vastgelegd. Op woensdagmiddag 13 april heeft daar een onbekend gebleven man gewinkeld zonder daarvoor te betalen. Vlak voor de buitendeur heeft de verdachte van een tafel acht shirts gepakt en deze in een rode vermoedelijk geprepareerde tas gestopt en ermee weggerend. De man heeft uit de winkel in de Hoogstraat voor bijna 250 euro gestolen.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads